torsdag, november 29, 2007

Tv´n är paj

Jaha. Där rök ett par tusenlappar. Perfekt nu inför julen. Det är väl slutsatsen av att vår tv la av helt plötsligt. Nu är det ju inte heller så att du bara åker och köper en tv. Ska det vara lcd eller plasma? Ska det vara HD-ready eller Full HD? Vilken storlek vill vi ha? Och vilken storlek behöver vi? Till detta kommer ju priset. Har inte lust att lägga 25 000 på en TV. Så nu ägnar vi oss åt andra aktiviteter istället. Finns ganska mycket att göra när TVn är ute ur ens liv. Bara man inte går och blir en sån där som lever utan TV.

Dagens I-lands problem: Vilken TV vill jag ha.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Vi köpte en av den billiga sorten, en Philips 42" LCD efter att min kära sambo lusläst vartenda reklamblad och letat rescensioner på nätet. Vi är i alla fall jättenöjda men visst är det sjukt att man måste punga ut med 6-7000 kr för en TV!!! Och då är det den billiga sorten!!

Muharrem sa...

Har precis kollat runt lite. Hittade en "vanlig" TV. Den stod märkt som Klassisk glas-tv. Känner oxå igen mig i lusläsandet. Kanske är den manliga känslan av att kollar man bara tillräckligt noga så hittar man det där fantastiska erbjudandet.