onsdag, juni 06, 2007

Nationaldagen

Ja idag var det då dags. Nationens dag, National dagen. Många firade genom att bara ta det lugnt och sola. Andra valde att fixa saker som borde gjorts för länge sedan såsom måla ett staket eller fixa en punka på cykeln. Själv var jag i Stockholm och deltog vid en manifestation på Sergels Torg. Det är CUF och LUF i Stockholm som anordnande den. De har en gemensam satsning, Bevara Sverige Blandat, med syftet att möta Sverigedemokrater och andra främlingsfientliga organisationers argument. Ett helt suveränt arrangemang med massor av besökare. Det hölls tal av flera personer, däribland mig. Kul! Hoppas alla andra hade lika kul som jag hade.

Hoopas nu att vi inte glömmer allt som sades och lovades idag tills imorgon. Ska vi verkligen ta kampen mot rasism och nationalism så är det inget som kan göras en dag varje år, utan måste kämpas för varje dag.

1 kommentar:

Eric sa...

Den okunnige Muharrem vet kanske inte att Sverige var världens mest etniskt homogena nation innan landsförrädare bestämde sig för att förinta Sverige och svenskarna.