söndag, maj 13, 2007

Jag älskar Europa!

Idag är en svårsmält dag för många. Sverige åkte ur hockey-VM, men störst av allt kanske besvikelsen är över att The Ark kom på 18:e plats i ESC. Idag går rubrikerna varma. "Jävla dyngtävling" kallar Ola Salo tävlingen för. Å, stackars Ola. Han vann inte. Har bara en sak att säga; Upphypad låt. Så går det när förväntningarna blåses upp på det sättet. Ola skulle fixa det för Sverige, men det gick inte. Självklart går det inte. Europa har fått nog av vårt ABBA syndrom. De vill ha andra saker.

Sen blir jag så jävla trött på alla som talar om detta med öst och väst. Patetiskt! Vad fan spelar det för roll för oss om Belgien skulle vinna. Varför skulle det vara bättre än att Serbien eller Ryssland vann. Nej, så länge inte ett av de gamla EU-länderna vinner så är det en östlig konspiration. Till och med de etablerade tidningarna hakar på denna konspirationsvåg, läs här och här. Men vänta då och låt oss se vilka Sverige röstade på.

Tyskland 1
Moldavien 2
Ukraina 3
Grekland 4
Ryssland 5
Bosnien 6
Turkiet 7
Ungern 8
Serbien 10
Finland 12

Fan, Sverige är med i denna östliga konspiration. Å vi gav Ukrainas låt 3 poäng, så vi har alltså skitsmak när det gäller musik. Å allt detta skitsnack som nu dyker upp. Faan va trött jag blir på det. Älska Europa istället och inse att det gäller att hänga med för att vinna. Vi kan inte skylla på andra för våra egna tillkortakommanden.

Kan också säga att jag älskade Marija ŠERIFOVIĆ låt Molitva. Fick gåshud när jag hörde den. Ska bli kul med tävlingar från Belgrad nästa år.

1 kommentar:

"Kimmi" sa...

Bra inlägg! Precis som jag misstänkte så har Sverige själv varit med och röstat fram dessa "öststater" som det klagas så mycket på.

Där åkte konspirationsteorin rakt ner i avloppet!