fredag, maj 18, 2007

En internationell vecka med storstadspuls och idyll

Imorn bär det av till Kalmar. Måste ju följa stämman. Speciellt valet av ny förbundsordförande. Har ingen som helst aning om vem det kommer bli. Shit va kul det är att CUF har två så pass duktiga och värdiga kandidater till ordförandeposten. Inge falangstrid dem emellan, utan enbart ett bevis på att CUF attraherar oerhört kompetenta och ambitiösa personer.

På måndag bär det av till Danmark Och Köpenhamn. Ska träffa representanter för Radikale Venstre och tala lite om Danmarks politik i allmänhet och migrations- och integrationsfrågor i synnerhet. Hoppas jag får tid över för att strosa runt åtminstone en stund på Köpenhamns gator.

Tisdag ska vi träffas i Stockholm för att lägga de sista pusselbitarna kring Centerpartiets Migrations- och integrationsprogram inför stämman. Blir ett j.....t spännande program med mkt liberala förslag. Ska bli kul att få lägga fram detta program för stämman och se vad de tycker.

Onsdag bär det av till London. London baby! Ska dit för att lära mig om parker och stadsplanering. Viktigaste inslaget på resan blir Chelsea Flower Show. Typ världens största trädgårds- och parkutställning. Hoppas bli riktigt inspirerad så att vi kan göra parkerna i Linköping ännu mer spännande och inbjudande.

Är väl tillbaka på lördag nästa vecka. Så om jag inte uppdaterat på ett tag vet ni varför. Hoppas jag kan lägga ut massor av bilder när jag är hemma.

Inga kommentarer: