onsdag, januari 31, 2007

Radiodebatt

Fick just klart att det blir en radiodebatt i ämnet idag. Det är jag och Björn Rydberg som ska debattera. Det är programmet Östergötland idag och sänds i p4 radio Östergötland, 15,03.

2 kommentarer:

Gösta Gustavsson sa...

De Linköpingsbor som har hört av sig till mig har alla tyckt att Skäggetorp är ett mycket bra läge för Systembutiken. Ingen av dessa har tyckt att Tornby skulle vara ett bättre alternativ. Mer trafikstockningar, svårare att parkera. Skäggetorp erbjuder bra parkering under tak och lätt att förflytta sig också med vagn eller rullstol. Detta väger extra tungt under vintern med snö och is. Således, det är inte bara Skäggetorpsbor som vill ha Systemet i Skäggetorp utan det är boende i Brokind, Västerlösa, Lambohov, Ryd och Ljungsbro som har tagit upp detta med mig.
Gösta Gustavsson
Kommunalråd

Muharrem sa...

Gösta:

Men Systembolaget påstår ju att servicen kommer bli bättre. Om framkomligheten och parkeringsmöjligheterna blir sämre, vilken service är det då som ska bli bättre? Kanske är detta ett sätt för bolagsledningen att markera sitt missnöje med personalen i Skäggetorp? Eller vill de helt enkelt öka försäljningen?