söndag, februari 19, 2006

Mer shopping åt folket!

För er som inte känner mig alltför väl så ska jag erkänna en sak, här och nu. Jag är en semi-shoppoman. Anledningen till att jag bara är semi beror främst på den ekonomiska verklighet jag lever i, mer än att jag kan kontrollera mig. Inte för att jag har taskig ekonomi, utan för att jag ÄLSKAR dyra saker. Är en märkesprostituerad av hög klass. Är det inget märke på saker så får det vara. Tyvärr så får detta konsekvensen att jag undviker att gå på shoppingrundor för att inte ruinera mig själv. Det har hänt alltför många gånger.

Nåja, jag ska inte beklaga mig. Jag bidrar ju till den ekonomiska tillväxten. Tycker att svensken borde ägna lite mer tid åt att shoppa. Tyvärr så är utbudet lite tunt i Sverige, speciellt i Linköping. De flesta butiker kör likadan stil och alla försöker locka MQ-mannen. Den propert klädde svenka mannen utan fantasi. Beror detta på att jantelagen fortfarande sitter i våra gener, eller? Vi vågar inte sticka ut, och de gånger vi gör det går det ofta till det extrema.

Tänkte ge er några betraktelser från min senaste shoppingrunda.

1. Vet ni att Dressman har hängare som står utanför butikerna som ser ut som hakkors. Det är säkert, men man måste tänka att man ser dem ovanifrån.

2. Sätt upp en skylt som det står REA på och människor flockas som flugor till en sockerbit.

3. Eldorado tillverkar geléhallon, med hallon smak. Behöver de verkligen förklara att de är med hallonsmak? Vad skulle det annars vara?

Nu till mitt stora problem. Ska på Allianskonvent i Stockholm tillsammans med de övriga borgerliga partierna. Ska bli riktigt skoj. Har sett fram emot det här länge. Tyvärr så har jag inget riktigt suveränt att ha på mig. Man vill ju se sitt bästa ut. Har haft ögonen på en kostym en längre tid nu. Riktigt häftig, men med ett rätt saftigt pris. Får se om det blir av. Alla donationer är välkommna om ni vill stödja mig i min kampanj ;)

Detta var veckans I-lands problem. Stackars mig. Har inget "häftigt" att ha på mig nästa vecka.

Simma lungt!!!

Inga kommentarer: